Restoring backup - not (fully) working ? / Restauration de backup - ne fonctionne pas (totalement ?)

,

[English version]
Hello everyone :slight_smile:

When trying to use the backup tool to transfer my instance to another instance, it fails at the end saying (6 times, as I have 6 apps with configuration files):

yunohost.backup backup_restore - [819.115] App ‘’ not found in the backup archive

And yes, it’s always App ‘’ , I don’t know why. Any idea ? :slight_smile:

If it’s still not working, any idea about how to transfer the data from one instance to the other one ? Which configuration files should I copy ? Thanks :slight_smile:


[French version]

Bonjour à tous :slight_smile:

Quand j’essaye d’utiliser l’outil de sauvegarde pour transférer une instance yunohost vers une autre, il échoue à la fin en indiquant (6 fois d’affilés, pour mes 6 applications):

yunohost.backup backup_restore - [819.115] App ‘’ not found in the backup archive

Et oui il y a bien marqué App ‘’ , je ne sais pas pourquoi. Une idée ? :slight_smile:

Si ça ne marche toujorus pas, y’a-t-il moyen de transférer les données d’une instance à l’autre ? Quels fichiers de configuration dois-je copier ?
Merci :slight_smile:

On which version have you done these backup ?


Sur quelle version as tu fait ces backup?

Yunohost 2.4 (Debian Jessie)

I ‘solved’ the problem by doing the configuration again, manually.

But I’m still curious: do you know what the issue with the backup restoration ?


J’ai “résolu” le problème en refaisant la configuration à la main.

Mais bon je serais bien content de savoir quel été le problème. Une idée ?