Can't start Languagetool server on my yh

I installed LanguageTool-Server 6.2 ynh1 on a subdomain of my yh 11.2.5. (stable) via the Webadmin interface.

Installation went fine, but I can’t use the server. when I try to access it via language.myserver.com I just get this on the screen:

[{"name":"Arabic","code":"ar","longCode":"ar"},{"name":"Asturian","code":"ast","longCode":"ast-ES"},{"name":"Belarusian","code":"be","longCode":"be-BY"},{"name":"Breton","code":"br","longCode":"br-FR"},{"name":"Catalan","code":"ca","longCode":"ca-ES"},{"name":"Catalan (Valencian)","code":"ca","longCode":"ca-ES-valencia"},{"name":"Catalan (Balearic)","code":"ca","longCode":"ca-ES-balear"},{"name":"Danish","code":"da","longCode":"da-DK"},{"name":"German","code":"de","longCode":"de"},{"name":"German (Germany)","code":"de","longCode":"de-DE"},{"name":"German (Austria)","code":"de","longCode":"de-AT"},{"name":"German (Swiss)","code":"de","longCode":"de-CH"},{"name":"Simple German","code":"de-DE-x-simple-language","longCode":"de-DE-x-simple-language"},{"name":"Greek","code":"el","longCode":"el-GR"},{"name":"English","code":"en","longCode":"en"},{"name":"English (US)","code":"en","longCode":"en-US"},{"name":"English (GB)","code":"en","longCode":"en-GB"},{"name":"English (Australian)","code":"en","longCode":"en-AU"},{"name":"English (Canadian)","code":"en","longCode":"en-CA"},{"name":"English (New Zealand)","code":"en","longCode":"en-NZ"},{"name":"English (South African)","code":"en","longCode":"en-ZA"},{"name":"Esperanto","code":"eo","longCode":"eo"},{"name":"Spanish","code":"es","longCode":"es"},{"name":"Spanish (voseo)","code":"es","longCode":"es-AR"},{"name":"Persian","code":"fa","longCode":"fa"},{"name":"French","code":"fr","longCode":"fr"},{"name":"Irish","code":"ga","longCode":"ga-IE"},{"name":"Galician","code":"gl","longCode":"gl-ES"},{"name":"Italian","code":"it","longCode":"it"},{"name":"Japanese","code":"ja","longCode":"ja-JP"},{"name":"Khmer","code":"km","longCode":"km-KH"},{"name":"Dutch","code":"nl","longCode":"nl"},{"name":"Dutch (Belgium)","code":"nl","longCode":"nl-BE"},{"name":"Polish","code":"pl","longCode":"pl-PL"},{"name":"Portuguese","code":"pt","longCode":"pt"},{"name":"Portuguese (Portugal)","code":"pt","longCode":"pt-PT"},{"name":"Portuguese (Brazil)","code":"pt","longCode":"pt-BR"},{"name":"Portuguese (Angola preAO)","code":"pt","longCode":"pt-AO"},{"name":"Portuguese (Moçambique preAO)","code":"pt","longCode":"pt-MZ"},{"name":"Romanian","code":"ro","longCode":"ro-RO"},{"name":"Russian","code":"ru","longCode":"ru-RU"},{"name":"Slovak","code":"sk","longCode":"sk-SK"},{"name":"Slovenian","code":"sl","longCode":"sl-SI"},{"name":"Swedish","code":"sv","longCode":"sv"},{"name":"Tamil","code":"ta","longCode":"ta-IN"},{"name":"Tagalog","code":"tl","longCode":"tl-PH"},{"name":"Ukrainian","code":"uk","longCode":"uk-UA"},{"name":"Chinese","code":"zh","longCode":"zh-CN"},{"name":"Dutch","code":"nl","longCode":"nl-NL"},{"name":"Simple German","code":"de-DE-x-simple-language","longCode":"de-DE-x-simple-language-DE"},{"name":"Spanish","code":"es","longCode":"es-ES"},{"name":"Italian","code":"it","longCode":"it-IT"},{"name":"Persian","code":"fa","longCode":"fa-IR"},{"name":"Swedish","code":"sv","longCode":"sv-SE"},{"name":"German","code":"de","longCode":"de-LU"},{"name":"French","code":"fr","longCode":"fr-FR"}]

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.